Zorgwandeling Voor Jou

Op deze pagina vindt je vragers en aanbieders per regio. Gewoon om te wandelen voor verbinding, tegen eenzaamheid of ter bevordering van genezing. Opgericht door Zorgvrijheidsgroep en Onopgelost Voor Jou

Zorgwandelingen

AANBOD

Ik woon ik Noord-Holland in het mooie Limmen vlak bij de duinen/ strand en het bos en wandel heel graag en wie weet binnenkort wel met jou (Corona)

VRAAG

Mijn vader zit in een verpleeghuis in Amsterdam. Hij heeft helaas wel zijn eerste vaccinatie al gehad. Als er iemand is die af en toe met hem wat wil wandelen of fietsen op zo’n dubbelfiets, zou dat wel gaaf zijn. Nu zit hij veel binnen. Ook gewoon in de tuin zitten van het tehuis is al heel fijn. Zelf woon ik 250 km verderop. (Barbara)

Ik woon in Alphen aan den Rijn en vind het gezellig om te wandelen, ik help graag iemand die alleen is en er toch even uit wilt (Mathilda)

Inhoud accordeon
Inhoud accordeon

AANBOD

Ik woon in het Hogeland in Groningen.
Ik wil graag wandelen met oudere mensen die geen mondkapje of vaccinatie willen en mede daardoor ook de deur niet meer uitkomen of totaal geen contacten meer hebben.
Mijn leeftijd is 65+. (Karin)

Inhoud accordeon

VRAAG:

Ik ben op zoek naar mensen die in Zeist wonen, en de mooie plekjes weten van deze stad. Ik ben wonende in de wijk De Clomp, en zou het leuk vinden om mensen te kunnen ontmoeten die dezelfde interesses hebben als ik. Namelijk het spirituele, natuur en kunst.

AANBOD

  • Ik ben op zoek naar mensen die in Zeist wonen, en de mooie plekjes weten van deze stad. Ik weet dat vanuit het Gilde vaak wandelroutes worden uitgezet, . Ik ben wonende in de wijk De Clomp, en zou het leuk vinden om te wandelen. (Lucienne)
  • Ik woon in Amersfoort.
    Ik kan eventueel in mijn vrije tijd best een boodschapje voor iemand doen!
    Daar waar kan, kan ik hulp aanbieden (Rifkha)
Inhoud accordeon

AANBOD

  • Ik wil ook wel hulp aanbieden in het wandelen omgeving Zaltbommel (Laura)

AANBOD

  • Tilburg: Mocht er iemand behoefte hebben om te wandelen stuur maar één pbtje ik ben in het bezit van één auto en van gezond verstand (Pascalle)
  • Ik woon in het bos ga graag wandelen en wil ouderen ook ophalen. Dorst/Oosterhout (Gwendolina)

VRAAG

  • Ik woon in Zeeland Noord Brabant tussen Oss en Nijmegen. Wie wil er af en toe met mij wandelen? (Sandra)
Inhoud accordeon
Inhoud accordeon